Dansen andere

Op de typische opzwepende Indische filmmuziek leert Swapnil Dagliya (India) je op een vrolijke, ontspannende en passionele manier deze dans onder te knie te krijgen.

Lessenreeksen starten elk jaar in september, januari en april op woensdag en donderdagavond.

Stap uit je hoofd, beweeg je lijf en... dans het leven !  Anne Geerts


Ik heb enorm genoten van de flows en ontmoetingen die we afgelopen 7 jaar hebben gecocreëerd. In dankbaarheid, liefde en met een traantje voel ik dat het moment is aan gebroken om af te ronden en geen Flowfoms meer te organiseren. Ik dank alle deelnemers van onze flows voor al het moois wat het ons heeft gebracht. Ik koester de verbinding met vele harten en wens jullie heel veel flow, iedere dag van jullie levens!

   Isolde Audooren en Pol Van Assche leren je op woensdag 7 december 2016 
   de basisfiguren van de American-S
wing aan.
   De Swing zoals die spontaan gedanst werd in de jazzkelders van
   New Orleans.

   Deze avond is enkel voor mensen die reeds basiskennis hebben van de Swing !

Dansen uit Noord Afrika en het Midden Oosten - Tunesische dans

Het gaat hier hoofdzakelijk over dansen waar bekkenbewegingen centraal staan, maar waar ook romp-, arm-, hand-, schouder-, en hoofdbewegingen belangrijk zijn. De dansen zijn sierlijk en harmonieus, de bewegingen zijn gezond voor lichaam en geest en brengen je op een positieve manier in contact met een andere cultuur. In de les leert men de basisbewegingen uit verschillende dansstijlen. Daar deze danscultuur op improvisatie steunt kan elkeen hiermee dan later zijn eigen dans opbouwen.

Ezine

Vul je e-mail adres in om de Polariteits ezine te ontvangen!

Uit het beeldarchief

mariano_paula_155_314.jpg