Naast de vaste avondlessen zijn Wim en Tom ook gespecialiseerd in initiatielessen. Zo geven ze regelmatig les op sportdagen, verjaardagsfeesten, teambuilding dagen van bedrijven, familiefeesten, bedrijfsfeestjes, enz.

Meestal duurt een initiatieles anderhalf uur (kan op aanvraag korter of langer) We beginnen met een half uur merengue om op te warmen en schakelen daarna over naar salsa. Van beide dansen leren we de basispassen aan, zowel individueel als in koppel, plus een leuke, maar gemakkelijke figuur in de merengue en een draaibeweging in de salsa. Dit gebeurt op een ontspannen en humoristische manier zodat iedereen iets leert en zich amuseert.

Voor info en/of boekingen: www.pasionlatina.be
Telefonisch: 0486 73 72 24 (Wim Boussery)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Ezine

Vul je e-mail adres in om de Polariteits ezine te ontvangen!

Nieuwsflits

Het is gratis, mileuvriendelijk en je krijgt elke maand een 'update' van Polariteits activiteiten. Eens per maand versturen we een ezine. Je aanmelden doe je door hier te klikken.

Lessen Argentijnse Tango met Tine Englebert & Stefan Wauters starten op dinsdag 17 april 2018 op de overdekte speelplaats van de Stedelijke Basisschool 'de Duizendpootjes', Binnenstraat 157 te Aalst.

 

Uit het beeldarchief

show_06_genstefeesten.jpg